LEPUUTTAJA-tuotesarja

Odotustilojen ja yhteisaulojen kuuntelu- ja tuntumaääniratkaisu - se ei ole kaiutin eikä kuuloke, vaan ... LEPUUTTAJA ! Kaikki herkkääkin käyttäjää kiusaava on poissa. Käytön "oppii" heti, koska vaistomainen käyttö on luontevaa ja Lepuuttaja toimii niskan takana, kainalossa ja sylissä.

Lepuuttajat ovat erittäin epälaitemaisia. Ei pelota ottaa käteen, kainaloon tai niskatyynyksi, eikä tarvitse pelätä rikkoutumista eikä nappuloiden taikka säätimien opettelua. Ja lattialle pudonneen saa köydellä ylös.

Tarina liittyy veneilyyn; usein veneilläkin on laiturin vierellä lepäillessä lepuuttajia (fender). Tämän lepuuttajan köysi tulee esimerkiksi sohvan selkänojan yli, jollion kaikki "teknillinen" on piilossa. Toimitukseen kuuluu soittolinkkejä käytön aloittamiseen saman tien; QR-koodikortteina tai netistä klikattavina.

Tekniikkakin on helppoa: köysi vie pieneen koteloon (jota ei koskaan tarvitse avata, eikä siinä ole kytkimiäkään). Kotelosta tulee ulos vain johto USB-virtalähdettä varten. Äänisisältö siirtyy Bluetooth-yhteydellä entuudestaan tutusta älypuhelimesta, televisiosta tai tietokoneesta ja voimakkuus säädetään sillä. Pyynnöstä Bluetoothin voi jättää pois ja käyttää kuulokeliittimeen liitettävää johtoa.

PETARI-malli on levynmuotoinen ja on tarkoitettu sänkyyn patjojen väliin. Sitä ei käyttäjä näe lainkaan ja sen kanssa voi myös nukkua mukavasti ja turvallisesti. Myös sairaalan tapaisia korvatyynyjä on saatavana.

"Hand made in Finland"

- Uusiomateriaaleja
- Kotimaisia komponentteja
- Tilaaja voi päättää toisinkin!
Yritysveistämö osk - käyntiosoite: c/o URBAN MILL, Betonimiehenkuja 3E, 02150 Espoo - postiosoite PL11, 02601 Espoo
Copyright (c)2019, All Rights Reserved.